vrijdag 7 oktober 2011

Ik kleur het mooist!


Deze Labelkaart wil ik mee laten doen met de challenge op
http://kreatejadt.blogspot.com/ thema is maak een labelkaart. 1e challenge, GEFELICITEERD met jullie blog! Ik vindt het altijd zo moeilijk om titel te verzinnen, maar dacht nu aan Ik kleur het mooist!
Zou denken, He opschepper, maar nee zo bedoel ik het niet, uitleg, ik kan zelf het beste overweg met de Derwent solorsoft potloden, doezelaar en terpentine, ik heb ook wel copics en distress inkt en nog markers maar daar ben ik totaal niet handig in, ja oefening baart kunst. Ik ben benieuwd wat het handigst werkt voor jullie ieder persoonlijk? Ik heb deze Magnolia dus dan ook ingekleurd met de Derwent, en hoe vinden jullie het geworden? Bedankt weer voor het lezen en jullie leuke berichten.

Groetjes, Danielle

9 opmerkingen:

 1. Hoi Danielle , erg mooie labelkaart heb je gemaakt !! Mooie kleuren en Tilda heb je super ingekleurd met de Derwents ! Bedankt voor het meedoen bij KrejaTeja. Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel leuk kaartje Daniëlle, prachtige kleuren!
  Bedankt voor je deelname aan de challenge.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé wat een leuk idee om die mallen zo te gebruiken! Mooie labelkaart is het geworden! Je hebt de stempel prachtig ingekleurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net als jij kan ik het best overweg met Derwents. Nou moet ik zeggen dat ik geen copics e.d. heb:) Wie weet in de toekomst, maar nu nog ff niet. Je hebt mooi gekleurd. Je zou nog wel de plooitjes er wat meer uit kunnen laten springen, maakt het nog wat echter, levendiger.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk is je labelkaartje! Ik kleur het liefst met mijn copics :)
  Bedankt voor het meedoen bij Krea Teja :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Danielle, je titel ving meteen mijn aandacht. Het kleuren met Derwent gaat je inderdaad erg goed af.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan met geen enkele overweg en daarom haat ik (ik lijk net Cargamel) alle kleurstiften en potloden. Hihihihih. Maar jij det het prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele mooie labelkaart, leuk gedaan met de mallen! Ook mooi gekleurd! Ik kleur alleen met derwent potloden met de andere heb ik helemaal geen ervaring. Ik wil nog ik de toekomst een poging doen om met distress te kleuren maar voorlopig houd ik maar bij de potloden.
  Bedankt voor je deelname aan de challenge.
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een lieverd!
  leuk dat je meedoet met onze challenge

  groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen